ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕNΔΥΣΕΙΣ

Βιώσιμες επενδύσεις
Αειφόρος ανάπτυξη

Με πράσινο DNA
Επιτυχημένο παρελθόν
Εγγύηση για το μέλλον

Η κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως εάν περάσαμε οικονομική κρίση σαν χώρα, αυξήθηκε μόνο την τελευταία 5ετία κατά 30%. Σε αυτή την ανάγκη για ενέργεια έρχεται να προστεθεί η νέα «βιομηχανική επανάσταση» που ακούει στο όνομα ηλεκτροκίνηση.

Στη SUSTA έχουμε τη δυνατότητα με απολύτως τεκμηριωμένες επιστημονικά προτάσεις να σας υποστηρίξουμε προκειμένου να αναβαθμίσετέ ενεργειακά την επιχείρηση και να καλύψετε τις ενεργειακές σας ανάγκες με τις νέες σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους.

Οι ενεργειακές επενδύσεις μιας επιχείρησης μπορούν να λάβουν χώρα με πολλές μορφές. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες δοκιμασμένες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα σε ενεργειακά «ανεπτυγμένες χώρες» όπως είναι η Γερμανία.  Οι ενεργειακές επενδύσεις μπορούν να εφαρμοστούν με ποικίλους τρόπους και τεχνολογίες όπως μέσω της αναβάθμισης των υφιστάμενων μονάδων που καταναλώνουν ενέργεια, μέσω της επιλογής νέων διαδικασιών λιγότερο ενεργοβόρων, μέσω της αυτοπαραγωγής κάνοντας χρήση των ήπιων μορφών ενέργειας αλλά και μέσω της αποθήκευσης , κάνοντας χρήση συσσωρευτών / μπαταριών.

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί σήμερα με τα νέα δεδομένα μια ακόμα ενεργειακή επένδυση στην επιχείρηση σας που σχετίζεται είτε με την δημιουργία ηλεκτροκίνητου στόλου οχημάτων, είτε με την σταδιακή ανανέωση του υφιστάμενού στόλου, είτε πρόκειται για ΙΧ είτε για ΔΧ.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.