ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ

Βιώσιμες επενδύσεις
Αειφόρος ανάπτυξη

Πράσινη ανάπτυξη
Επένδυση
Εξοικονόμηση

Ο 21 πρώτος αιώνας ανήκει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο παροπλισμός του λιγνίτη ως η πλέον ρυπογόνος τεχνολογία παραγωγής ενέργειας έρχεται να ανοίξει ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογών των ΑΠΕ.

Στην Ελληνική αγορά βρίσκουν εφαρμογή οι βασικότερες τεχνολογίες όπως τα φωτοβολταϊκά, τα αιολικά, η βιομάζα και η γεωθερμία. Επιλογή μια εκ των προαναφερθέντων  τεχνολογιών ή συνδυασμός τους, προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Η ανάπτυξη έργων ΑΠΕ μπορούν αν έχουν είτε επενδυτικό χαρακτήρα, είτε χαρακτήρα εξοικονόμησης ενέργειας. Η SUSTA.GR με την παρουσία της στο χώρο των ΑΠΕ από το 2000, μπορεί να εκπονήσει το κατάλληλο σχέδιο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελάτων της.

Το έργο ΑΠΕ επενδυτικού χαρακτήρα, έρχεται να «εκμεταλλευτεί» την εκάστοτε νομοθεσία προκειμένου να δημιουργήσει τελικά μια επένδυση η οποία θα λειτουργεί ως χρηματοδοτικό «εργαλείο». Δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει ο επενδυτής ένα σταθερό έσοδο για 20 χρόνια για την επιχείρηση του.

Το έργο ΑΠΕ όταν έχει χαρακτήρα εξοικονόμησης, έρχεται να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του επενδυτή ή της επιχείρησης,  εξασφαλίζοντας κατά κάποιο τρόπο την αδιάληπτη προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Η επιλογή του χαρακτήρα της επένδυσης έχει να κάνει με τις ανάγκες του πελάτη. Η SUSTA.GR είναι σε θέση να κατευθύνει τον επενδυτή ώστε να προχωρήσει στη βέλτιστη επιλογή για εκείνον και την επιχείρηση του.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.