ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το όραμά μας:
Η επιτυχία σας

Ικανοποίηση Πελάτη
Βιώσιμες Λύσεις
Μακροχρόνια συνεργασία

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι ευκαιρίες εύκολου κέρδους έχουν εκλείψει, ενώ ακόμη και όταν παρουσιάζονται, διαρκούν για ένα μικρό διάστημα, το οποίο ακολουθείται από μια περίοδο ωριμότητας και μερικές φορές κορεσμού. Η δραστηριότητα σε κάποιον επιχειρηματικό τομέα απαιτεί να γνωρίζουμε σε τι φάση βρίσκεται ο τομέας αυτός και με ποιον τρόπο μπορούμε να τοποθετηθούμε κιεμείς στην αγορά. Η έρευνα της αγοράς, η γνώση της τιμολογιακής πολιτικής του ανταγωνισμού, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται είναι σημεία κλειδιά για τη μελλοντική μας επιτυχία.

Σε πολλούς τομείς της αγοράς γνωρίζουμε ήδη τα κρίσιμα μεγέθη και φροντίζουμε να τα επικαιροποιούμε. Σε άλλους τομείς μπορούμε να αναλάβουμε την απαραίτητη έρευνα.

Πέρα από τη γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού σημαντική παράμετρο αποτελεί η γνώση των δικώς μας δυνατοτήτων, των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, η δυνάτότητα ανάπτυξης και εξέλιξής μας.

Η γνώση του νομικού πλαισίου που καλύπτει το χώρο δραστηριότητας και οι ευκαιρίες που αυτό προσφέρει ή οι δυσκολίες που αυτό δημιουργεί, είναι ακόμη ένας παραγοντας που θα επηρεάσει το επιχειρηματικό μας πλάνο.

Οι απαιτήσεις σε κεφάλαια, η συμπεριφορά των τραπεζών στο συγκεκριμένο τομέα, η δυναμική των ανταγωνιστών θα πρέπει να ληφθει υπόψιν.

Συνθέτοντας τα παραπάνω και όχι μόνο είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στο επιχειρηματικό σας πλάνο

Επιπλέον είμαστε διαθέσιμοι να εργαστουμε μαζί σας για όσο διάστημα θεωρείτε ότι θα χρειστείτε τη βοήθειά μας στην προσπάθεια υλοποίησης του πλάνου σας. Τα στελέχη μας μπορούν να αναλάβουν εποπτικό και εκπαιδευτικό ρόλο σε τομείς που θα κριθούν απαραίτητοι.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.