ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Ασφαλείς επενδύσεις
Εγγυημένο ώφελος

Γνώση
Όραμα
Αποτέλεσμα

Η σωστή επιλογή δεν είναι θέμα τύχης!

Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα μας υποχρεώνουν να ξεφύγουμε από τις παραδοσιακές τακτικές που εφαρμόζονταν τα προηγούμενα χρόνια. Οι νέες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με τις σημερινές ανάγκες των αγορών, δημιουργούν ένα πλήθος ευκαιριών αλλά και πολλαπλών διλημμάτων.

Έχοντας ως γνώμονα ότι οι σωστές επιλογές δεν είναι θέμα τύχης, μπορούμε μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το επόμενο επιχειρηματικό σας αλλά και αναπτυξιακό σας βήμα, βασισμένο σε πραγματικές ανάγκες και όχι μόνο σε επιθυμίες.

Στην SUSTA  δεν πιστεύουμε πως απλώς ένα πακέτο κρατικής επιδότησης από μόνο του είναι αρκετό για να προχωρήσουμε στην εφαρμογή μιας επιχειρηματικής ιδέας. Ωστόσο, εφαρμόζοντας συγκεκριμένα επιχειρηματικά πρωτόκολλά, μπορούμε από κοινού, να αξιολογήσουμε τις εσωτερικές συνθήκες της εταιρείας, το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας αλλά και πιθανόν εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις συνθήκες και να σχεδιάσουμε με ασφάλεια, επαγγελματισμό αλλά και ρεαλισμό το επόμενό σας επιχειρηματικό σχέδιο.

Στην SUSTA είμαστε παρόντες όχι μόνο στον σχεδιασμό αλλά και στην εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδίου. Θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία μας, σε όλα τα στάδια εφαρμογής του σχεδίου για εύλογο και συμφωνημένο χρονικό διάστημα, με μόνο σκοπό την επιτυχία του εν λόγω σχεδίου.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.