ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ασφάλεια
Ευελιξία

Διαχείριση
Εξοικονόμηση
Βιωσιμότητα

Αποθήκευση και εξοικονόμηση ενέργειας σε βιομηχανίες

Μια νέα μορφή ενέργειας είναι η αποθήκευση ενέργειας

Οι βιομηχανικοί καταναλωτές αντιμετωπίζουν σήμερα το ενεργειακό ζήτημα με δυο μορφές. Η μία της μορφή σχετίζεται με την αδιάληπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και η δεύτερη μορφή είναι εκέινη που αφορά το κόστος της.

Ένας αστάθμητος παράγοντας που επηρεάζει τα επιχειρηματικά σχέδια των μεγάλων καταναλωτών, είναι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο σχετίζεται με την ώρα που αυτή καταναλώνεται. Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι κατά πολύ υψηλότερο τις ώρες αιχμής ενώ αντίθετα τις ώρες χαμηλής ζήτησης είναι κατά πολύ μειωμένο.

Η τεχνολογία της αποθήκευσης, εξελίσσεται. Η ηλεκτροκίνηση, η οποία βασίζεται κυρίως στην αποθήκευση, επίσης απαιτεί νέες τομές στον ενεργειακό σχεδιασμό των επιχειρήσεων, με στόλο ηλεκτροκίνητο ο οποίος χρειάζεται και ενέργεια για να κινηθεί.

Με την υποστήριξη της SUSTA.GR μπορούμε από κοινού να μελετήσουμε το ενεργειακό προφίλ της επιχείρησης σας και να καταγράψουμε τις ενεργειακές σας ανάγκες. Βάση του προφίλ κατανάλωσης, μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δομή της αποθήκευσης, προκειμένου να έχουμε την βέλτιστη εξοικονόμηση τόσο σε ενεργειακό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Η επιλογή του χαρακτήρα της επένδυσης έχει να κάνει με τις ανάγκες του πελάτη. Η SUSTA.GR είναι σε θέση να κατευθύνει τον επενδυτή ώστε να προχωρήσει στη βέλτιστη επιλογή για εκείνον και την επιχείρηση του.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.