ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Για στελέχη και επιχειρηματίες

Δια βίου μάθηση
Δια βίου εξέλιξη
Ο παράγοντας άνθρωπος

Δια βίου μάθηση, δια βίου εξέλιξη. Ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι αυτός που κάνει τη διαφορά.

Η εξέλιξη των επιχειρήσεων συνδέεται άμεσα με την εκπαίδευση των στελεχών της. Τα στελέχη, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης των συνθηκών εργασίας, σε συνδυασμό με τον έντονο και διαρκή ανταγωνισμό, δεν προλαβαίνουν να εξελιχθούν απλά μέσα από το εργατικό δυναμικό, αλλά χρειάζονται από μέρους της επιχείρησης επιπλέον εκπαίδευση, προκειμένου να κατανοήσουν την έννοια της διοίκησης, το τι ακριβώς εργασία κάνουν τα στελέχη διοίκησης και ποιους ρόλους κατά κύριο λόγο αναλαμβάνουν.

Επιπρόσθετα, την ανάγκη για εκπαίδευση των στελεχών ενισχύει η αλλαγή στόχων και πιθανών αναγκαστικών αναπροσαρμογών που εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις σε έντονα ανταγωνιστικά περιβάλλοντα.  Συνεπώς τα διοικητικά στελέχη πρέπει να αποκτούν ειδικές δεξιότητες και γνώσεις, μέσα στον εργασιακό τους χώρο και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά της εταιρείας τους.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση στελεχών κάνουν σήμερα το έργο πιο απλό και προσιτό στις επιχειρήσεις. Μπορούμε να σας προσφέρουμε εστιασμένες μεθόδους και μέσα εκπαίδευσης με τα οποία να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα της επιχείρησης, να εξομαλύνουμε τυχών στρεβλώσεις αλλά και να δημιουργήσουμε κλίμα ομαδικότητας και ευγενούς άμιλλάς.

Η επιτυχημένη επιχείρηση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Οι επιχειρήσεις που διαπρέπουν εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης στελεχών. Εμείς στην SUSTA γνωρίζουμε πως ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι αυτός που κάνει τη διαφορά.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.