ΔΙΕΘΝΕΣ MARKETING

Άνοιξε τα φτερά σου
Παγκόσμια αγορά

Δημιουργία ξενόγλωσσου περιεχομένου
Οργάνωση διεθνών εκθέσεων
Διεθνείς συνεργάτες

Έχετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που πιθανόν να ενδιαφέρει αγοραστές από όλον τον κόσμο? Δοκιμάσατε να προσεγγίσετε πελάτες του εξωτερικού με μια γενική διαφημιστική καμπάνια και αναζητάτε καλύτερα αποτελέσματα?

Σκέφτεστε να απευθυνθείτε πιο στοχευμένα σε συγκεκριμένες χώρες, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του πελάτη και απευθυνόμενοι συγκεκριμένα σε ένα προφίλ που υπάρχει στη χώρα αυτή?

Έμπειροι συνεργάτες μας σε πολλές χώρες του εξωτερικού μπορούν να δημιουργήσουν για εσάς όλο το απαραίτητο υλικό προώθησης στη γλώσσα που πρέπει και στο ύφος που ταιριάζει σε κάθε χώρα.

Η προώθηση σε μια συγκεκριμένη αγορά δε διαφέρει από την προώθηση στη χώρα μας. Απαιτεί τη φυσική μας παρουσία σε τακτά χρονικά διαστηματα. Η οργάνωση εκθέσεων σε μια ξένη χώρα φαντάζει μια πολύπλοκη διαδικασία.

Διαθέτουμε τους συνεργάτες που μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση εκθέσεων σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Από τη σχεδίαση και κατασκευή του εκθεσιακού περιπτέρου μέχρι τη φυσική παρουσία προσωπικού εξυπηρέτησης και πωλήσεων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις χώρες Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Πολωνία κ.α.

Και όταν θα έχετε πλέον αποκτήσει επαφές με μία ξένη αγορά, θα χρειαστείτε για κάποιο διάστημα έναν συνεργάτη που να γνωρίζει να μιλά στη γλώσσα και το ύφος της χώρας του. Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να κάνετε στοχευμένες πωλήσεις με τον τρόπο που ταιριάζει σε κάθε χώρα.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.