Ανάπτυξη Φωτοβολταϊκών Επενδύσεων

Download the sun
Τόσο απλά

Αποδεδειγμένη αξιοπιστία
Ετήσια απόδοση κεφαλαίου 10%-20%
Προτάσεις για όλους

Οι φωτοβολταϊκές επενδύσεις έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση του επενδυτή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες ως μια σταθερή, και με προβλέψιμο ρίσκο, επένδυση.

Με ετήσια απόδοση κεφαλαίου από 10% έως 20% ανάλογα με τον τύπο επένδυσης, το όφελος είναι προφανές σε όλους.

Στην Ελληνική αγορά, μετά το πρώτο κύμα ΦΒ επενδύσεων από το 2007 έως το 2012, έρχονται πλέον οι αρμόδιοι φορείς και νομοθέτες, με γνώση και εμπειρία, να προτείνουν έναν νέο οδικό χάρτη επενδύσεων για τα ΦΒ χωρίς παθογένειες και στρεβλώσεις.

Ο νέος οδικός ΦΒ χάρτης επενδύσεων, εκμεταλλευόμενος τη ραγδαία πτώση των τιμών της ΦΒ τεχνολογίας, προτείνει επενδύσεις με ταρίφες, πολύ κοντά στην οριακή τιμή συστήματος που πρακτικά σημαίνει ελάχιστο ρίσκο μελλοντικού κουρέματος.

Οι νέες επενδύσεις στα ΦΒ, δίνουν τη δυνατότητα να μπορεί να γίνει κάποιος παραγωγός επιλέγοντας μεταξύ 2 κατηγοριών. Παραγωγός πάρκου έως 1ΜW ή παραγωγός πάρκου πάνω από 1MW. Η επιλογή κυρίως σχετίζεται με το ποσό των χρημάτων που επιθυμεί να επενδύσει. Επίσης ο επενδυτής έχει τη δυνατότητα, είτε να «κλειδώσει» σταθερή ταρίφα, είτε να πάει απευθείας στο χρηματιστήριο ενέργειας, είτε ακόμα να κάνει διήμερής συμβάσεις με υποψήφιους καταναλωτές.

Είμαστε σε θέση να σας κατευθύνουμε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά και ανάλογα με τα χρήματα που θα θέλατε να επενδύσετε, προκειμένου να προβείτε στην βέλτιστη επιλογή για εσάς και την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε κατάλληλους συνεργάτες σε όλη την περιφέρεια προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε όλο το φάσμα της επένδυσης. Από την εύρεση του κατάλληλου «οικοπέδου» έως και την κατασκευή.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.