Ανάπτυξη Αιολικών Επενδύσεων

Χαράξτε πορεία
Με σύμμαχο τον άνεμο!

Πολυετής εμπειρία
Νέες τεχνολογίες
Νέες ιδέες

Με συνεχόμενη παρουσία του αιολικού κλάδου για πάνω από 40 χρόνια στην Ελλάδα, οι επενδύσεις αυτές, αν και στοχαστικές ως προς στο αιολικό δυναμικό, είναι απόλυτα προβλέψιμες στο τι μπορούν να δώσουν σε έναν επενδυτή.

Αν και κατά γενική ομολογία τα σημεία με το εξαιρετικό αιολικό δυναμικό είναι ελάχιστα, έρχεται η τεχνολογία με νέες προτάσεις να δώσει νέες λύσεις στο χωροταξικό ζήτημα.

Τα υπεράκτια πάρκα (off shore parks) δίνουν μια νέα διάσταση στις εν λόγω επενδύσεις. Οι εκτιμήσεις για περίπου 1,5GW αιολικών πάρκων την επόμενη δεκαετία, ανοίγει ένα νέο πεδίο επενδύσεων.

Οι νέες επενδύσεις στα αιολικά, δίνουν τη δυνατότητα να μπορεί να γίνει κάποιος παραγωγός επιλέγοντας μεταξύ 2 κατηγοριών. Παραγωγός πάρκου έως 10ΜW ή παραγωγός με πάρκο πάνω από 10MW. Η επιλογή κυρίως σχετίζεται με το ποσό των χρημάτων που επιθυμεί να επενδύσει. Επίσης ο επενδυτής έχει τη δυνατότητα, είτε να «κλειδώσει» σταθερή ταρίφα, είτε να πάει απευθείας στο χρηματιστήριο ενέργειας, είτε ακόμα να κάνει διήμερής συμβάσεις με υποψήφιους καταναλωτές.

Είμαστε σε θέση να σας κατευθύνουμε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά και ανάλογα με τα χρήματα που θα θέλατε να επενδύσετε, προκειμένου να προβείτε στη βέλτιστη επιλογή για εσάς και την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε κατάλληλους συνεργάτες σε όλη την περιφέρεια προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε όλο το φάσμα της επένδυσης. Από την εύρεση του κατάλληλου «οικοπέδου» έως και την κατασκευή.

https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Susta.grΓραφεία
Κύπρου 75, 19400, Κορωπί
1ος όροφος
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΠου θα μας βρείτε
https://www.susta.gr/wp-content/uploads/2021/01/susta-101-002.png
GET IN TOUCHSusta.gr Social links
Find us in social media

Copyright by Susta.gr. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.